یادداشت های یک خانم مهندس

افکار و روزنوشت های یک خانم مهندسِ مادر

یادداشت های یک خانم مهندس

افکار و روزنوشت های یک خانم مهندسِ مادر

مرتب سازی یخچال و فریرز

http://s9.picofile.com/file/8345901376/%DB%8C%D8%AE%DA%86%D8%A7%D9%84.jpeg

برای بهتر موندن میوه ها توی یخچال کاری که من انجام میدم اینکه اول میوه ها رو میشورم بعد اجازه میدم خشک بشن و توی ظروف یکبارمصرف پلاستیکی اونها رو توی یخچال نگه میدارم ،اینجوری میوه ها حتی تا  دوهفته هم تازه می مونن، البته باید هرازگاهی بهشون سر بزنید که اگه رطوبش زیاد شده خشک کنید چون ممکنه کپک بزنن، با این کار علاوه بر دیرتر خراب شدن میوه ها ظاهر یخچال هم خیلی زیبا تر و مرتب تر میشه .

http://s8.picofile.com/file/8345901350/%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D8%B1.jpeg

و کار بعدی که من انجام میدم استفاده از ظروف فریزی هست، این ظروف چند قسمتی هستن و میشه توش همه چیز رو فریز کرد و در اوردن محتوایات فریز شده  از داخل ظروف خیلی راحته، من از مرغ و گوشت و سبزیجات و حتی کشک و بادمجان رو توی این ظروف فریز میکنم ، این طوری کمکان علاوه بر ظاهر زیبا فریزر ، مصرف پاکت فریز به صفر میرسه و این برای محیط زیست خیلی عالیه !البته موضوعی که هست قیمت این ظرفهاست و مثلا من ظرف چهارخونه ایی اش رو بین ٦-٨ هزار تومن میخریدم ولی الان در کمتر از ٣ماه قیمتشون بین ١٣-١٦ هزار تومن شده، البته اگه الان بازهم گرونتر نشده باشه، ولی باز به نظر من ارزشش رو داره.

http://s8.picofile.com/file/8345902534/%D8%B8%D8%B1%D9%81_%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87.jpghttp://s8.picofile.com/file/8345902634/%D8%B8%D8%B1%D9%81_%D8%AA%DA%A9%DB%8C.png

من قبلاً نان رو با قیچی می بریدم و توی پاکت های زیپ دار بسته بندی میکردم که خوب هم استفاده اش خیلی راحت بود هم گرم کردنش توی تستروهم فریزر زیبا تر بود ولی همسرم من دوست داره نان رو خودش با دست تیکه کنه برای همین بعد از کلی کلنجار من قانع شدم که نان رو دولا کنم و توی یک پاکت بزرگ فریریز کنم.

نظرات بازه برای شنیدن راهکارهای جالب تر شما

پ.ن:یخچال ما همیشه اینقدر خوشمزه نیست، اینجا شب مهمان داشتیم.

نظرات 4 + ارسال نظر
نگاه پنج‌شنبه 27 دی 1397 ساعت 01:46 http://negahekohestan.blogsky.com

برای تمیر موندن یخچال هم همیشه سفره ی زیبایی رو انتخاب کرد و به اندازه ی طبقات برش داد و از قسمت جلوی کشو ها و پشت کشوها از زیر بهشون کش یا بندینک دوخت که فیکس بشن که خیلی هم زیبا و جذاب میشه اگرم نه که همون نایلون شفافم به جای سفه گزینه ی خوبیه چون جلوی دیدو توی طبقات نمیگیره خوبی اینکار اینه که در آوردن و شستن چند تا دونه نایلون یا سفره خیلی راحت تر و سبک تر از شیشه های یخچاله

و برای نون هم میتونید اگه حوصله دارید خودتون جانانی با پارچه های زیبا یا کارشده با روبان و چیزای دیگه بدوزید البته با روکش نایلون که نونا خشک نشن لبه ی کارو نوار اریب بدوزید تمیزو مرتب در میاد و یه زیب بزرگ و سرتاسری داشته باشه بسته بندی و استفاده ازش خیلی آسون میشه من اینکارو میکنم وچون بهش دسته وصل میکنم میشه بردش نونوایی و همونجا هم تا زد دیگه وقتی برمیگردی فقط باید بذاریش توی یخچال البته شستوشوی زود به زود میخواد اگه داغ داغ بذارید که کپک نزنه
در ضمن راهکارهاتون جالب بودن
ممنون

همیشه از اینکه چیزی توی طبقات یخچالم بندازم بدم میومد ولی فکر سفرهای رنگی جالب بود امتحانش میکنم حتما
برای نون ها هم ایده ی خوبی داشتید رفت در صف دوخت و دوز

پری دوشنبه 26 آذر 1397 ساعت 13:43

سلام،یه سوالی دارم
عکس یکی مونده به آخر که گوشت قرمزو مرغو کنار هم گذاشتین ،مواد گوشتی بوی همو نمیگیرن؟
و یه سوال دیگه:راهکاری دارین واسه اینکه یخچال همیشه تمییز بمونه؟ والبته خلوت

سلام
نه من کنار هم میذارم تا حالا بوی هم رو نگرفتن.
من راهکار خاصی ندارم راستش ولی کاری که من انجام میدم چندماه یک بار طبقه ها رو در میارم و میشورم ، اینجوری دیرتر کثیف میشه و توی اون بازه سعی میکنم همه چیز رو همون موقع مرتب بچینم و اگر چیزی ریخت توی یخچال همون موقع تمییز کنم و نذارم بمونه و همیشه سعی میکنم تا وقتی غذایی از قبل دارم غذای جدید نپزم که الکی یخچال شلوغ نشه

فاطمه یکشنبه 25 آذر 1397 ساعت 19:42

سلام
اون عکس اخرتون که همه ی گوشت چرخ شده رو ریختین توی یک ظرف،بعد موقع پخت غذا چیکار میکنین؟ینی میزارین کلش یخش باز شه؟فک نکنم راحت بشه با قاشق یه تیکه ای ازش جدا کرد.

سلام
اول اینو بگم که اون عکس رو همینطوری از اینترنت گذاشتم و مال من نیست و من توی این ظرف ها گوشت چرخ کرده نمی ریزیم، این ظرف های یک تیکه رو بیشتر برای بادمجان و مرغ استفاده میکنم و توی ظروف چهارخونه گوشت میریزیم و حتی در مورد اون ظروف چهارخونه هم یک قاشق نمیشه ازش کند و باید اسلاید رو کامل در بیارید و من برای گوشت چرخ کرده معمولا توی هر اسلاید به اندازه ی یک وعده ام میریزم که برای استفاده اش به مشکل نخورم برای گوشت های قیمه ایی هم معمولا توی هر اسلاید دو بخش گوشت با فاصله میذارم که استفاده اش راحت باشه ، البته این کار رو برای همه چیز مثل گوشت چرخ کرده هم میشه انجام داد

پری یکشنبه 25 آذر 1397 ساعت 15:18

واااای چه یخچال خوشمزه ای،خوب شد آخرش تو پ.ن گفتین مهمون داشتین اگه نه من افسردگی میگرفتم چون فکر میکردم همیشه یخچال شما اینقدر خوشمزش

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.